Scheurende gitaren, opzwepende drums, stuwende baslijntjes en raspend schreeuwende zang in de lijn van AC/DC en Led Zeppelin, oftewel: het Ierse The Answer brengt je authentieke Rawk! Najaar 2010 verscheen het derde studioalbum Revival welke het bestaansrecht van de Ierse formatie nogmaals onderstreept.

Dat The Answer qua stijlkeuze redelijk gebaande paden bewandelt doet niet af aan het feit dat geen enkele andere band een sound zo overtuigend weet neer te zetten. De ijzersterke blues- / hardrocknummers bijgestaan door het heerlijk rauwe doch melodieuze stemgeluid van frontman Cormac Neeson weten zelfs op plaat nog dat bijzonde live-gevoel mee te geven. Niet zo vreemd dus dat de mannen al eens gevraagd werden om voor Whitesnake en Aerosmith te openen en mee te gaan als supportact van AC/DC voor een 2-jaar durende wereldtournee!

Onder invloed van Rock ’n Roll creeerden de jongens van support Lick een volle, authentieke sound die een tinteling doet opwekken die sinds de jaren ’80 niet meer is gevoeld. Rauwe gitaarlicks, beukende drums en een zanger die nog het meest doet denken aan Steven Tyler in zijn jonge jaren.

Wanneer: zondag 29 januari
Waar: Hedon Zwolle
Aanvang: 21:00 uur
Deuren open: 20:00 uur

Een review van deze avond zal op Rockportaal.nl verschijnen.