Na het wereldwijde succes met het album Strike, komt op 6 mei een nieuw album van The Baseballs uit getiteld Strings ‘n’ Stripes. Op dit album hebben de drie vetkuiven samengewerkt met niemand minder dan onze ‘eigen’ Guus Meeuwis. De debuutsingle en nummer 1 hit van Guus, Het Is Een Nacht is omgetoverd in de swingende rock ‘n roll versie This Is A Night. Het nummer staat zowel op het nieuwe album van The Baseballs als op de Deluxe Editie vanArmen Open; het nieuwe album van Guus Meeuwis dat vanaf 13 mei in de winkels ligt.

Op 5 mei zullen The Baseballs ons land aandoen voor een optreden op Bevrijdingspop in Haarlem, 6 mei zijn ze te horen in de ochtendshow van Giel Beelen op 3FM om vervolgens de rest van de dag de pers te woord te staan. Op 18 juni staan The Baseballs op Concert At Sea.

De drie rock-‘n-roll helden blijven met Strings ‘n’ Stripes dicht bij zichzelf en hun liefde voor de jaren ’50 en ’60. Het album staat wederom garant voor monsterhits met een grote ‘feel good factor’. Naast This Is A Night (Guus Meeuwis) zijn er ook nummers terug te vinden van onder andere California Girls (Katy Perry), Quit Playing Games (Backstreet Boys), Candy Shop (50 cent), Hello (Martin Solveig) en Paparazzi (Lady GaGa).

In 2010 veroverde de uit Duitsland afkomstige band The Baseballs de wereld met hun aanstekelijke jaren ’50 geluid. Met versies van nummers als Umbrella(Rihanna), Hot N Cold (Katy Perry) en Chasin’ Cars (Snow Patrol) scoorden ze hit na hit. In Nederland werd Strike platina en eindigde het zelfs als best verkochte internationale album van 2010. In januari ontvingen The Baseballs een European Border Breaker Award voor ‘most successful new band’.
Bekijk hier de sizzle reel van The Baseballs.