De Eindhovense band The Dirty Denims kreeg in april dit jaar het 3FM Serious Talent keurmerk toegewezen en speelt inmiddels door heel het land. Zo stonden ze onder andere op Lowlands, Zwarte Cross en Rockin’ Park. Vrijdag 26 oktober spelen ze weer ‘thuis’ in The Rambler als voorprogramma van een van de meest spannende en muzikaal begaafde rocktrio’s van de 21e eeuw Lord Bishop Rocks (Duitsland) en Cast Iron Pinata (Australië). Voorverkoop 10 euro, aan de deur 12 euro (+ gratis cd Lord Bishop). Aanvang 21.30 uur.

The Dirty Denims hebben zin om weer in Eindhoven te spelen. “Een paar weken geleden speelden we in The Jack, en het voelde heerlijk om weer eens ‘thuis’ te spelen”, aldus Mirjam, zangeres van The Dirty Denims “Het was druk en het publiek te gek. We kunnen dus niet wachten weer een keer het podium van The Rambler te betreden. Dat is ook de plek waar het dit jaar allemaal voor ons begon. Een week nadat we in The Rambler onze nieuwe EP presenteerden werden we uitgeroepen tot 3FM Serious Talent.” Het vooruitzicht om op dezelfde avond als Lord Bishop Rocks te spelen geeft The Dirty Denims nog een extra motivatie. Mirjam: “We hebben er heel veel goede dingen over gehoord.”

De organisatie van Lowlands over The Dirty Denims: “De muziek van The Dirty Denims klinkt als poepstrakke punk- en hardrock, met riffs uit het arsenaal van Ramones en AC/DC met een stevige vrouwelijke component. Sterker nog, het Hollandse kwartet bestaat voor de helft uit stoere chickies, van wie zangeres/gitariste Mirjam het herkenbaarste element levert: een stem die ’s zondags het vlees snijdt aan tafel met Joan Jett en Debbie Harry. Met hun catchy hand van songschrijven weten The Dirty Denims jouw humeur dan ook pijlsnel op te krikken, vieze spijkerbroek of niet.”

Meer informatie op www.therambler.nl en www.thedirtydenims.nl