pukkelpopWe zijn ontzettend blij om vandaag te kunnen roepen dat ook The Last Shadow Puppets en Bring Me The Horizon op Pukkelpop 2016 zullen spelen.

Op donderdag 18 augustus kan je het succesvolle zijproject van Miles Kane en Alex Turner – jawel, de vetkuif van Arctic Monkeys – bewonderen op onze Main Stage.

Bring Me The Horizon doet de Pukkelpopweide dan weer daveren op zaterdag. Het is al de derde keer dat Oli Sykes en de zijnen naar Hasselt afzakken en dit keer met hun meest toegankelijke album tot nu toe.

Verder vervoegen San Soda en Palms Trax de affiche van de Castello op donderdag en zien we het stevige duo White Miles de Marquee openen op vrijdag.

TICKETVERKOOP

De officiële ticketverkoop loopt enkel via www.pukkelpop.be enwww.proximusgoformusic.be.

  • Een dagticket betaal je €99 all in (openbaar vervoer NMBS & De Lijn, 2 dagen kamperen op Camping Relax, inclusief €5,5 servicekosten en €1,5 mobiliteitsbijdrage).
  • Een combiticket is €199 all in (openbaar vervoer NMBS & De Lijn, 4 dagen kamperen, inclusief €5,5 servicekosten en €1,5 mobiliteitsbijdrage).
  • In voorverkoop kosten eet- en drankbonnen €2,50 per stuk. Deze voorverkoop loopt tot en met zondag 31 juli via www.pukkelpop.be. Op het festivalterrein betaal je €15 voor 5 eet- en drankbonnen.

Pukkelpop 2016 is van woensdag 17 augustus tot en met zaterdag 20 augustus. Alle info vind je terug op www.pukkelpop.be.