Vol trots komt Dauwpop naar buiten met het tijdschema voor 2 juni 2011.

De poorten gaan om 10.30 uur open. Dotan in het Enge Bos en Royal Republic op Surprise Stage zullen het festival openen om 11.15 uur.

The Cult zal als headliner het programma op Jupiler Mainstage afsluiten. De rockers van Go Back To The Zoo sluiten de dag op Surprise Stage af. Voor de feestbeesten is er Kees van Hondt als afsluiter in het Enge Bos. Electrosensatie Baskerville heeft de closing spot in de Jägermeister Dance Arena.

In het tijdschema staat bij de Jägermeister Dance Arena een nieuwe act geboekt. Dit zijn in samenwerking met KCO en Stichting CEON de dj’s van Seven League Beats geworden. Seven League Beats is een samenwerkingsverband tussen producers Rob Peters (ex-Brainstorm en Blowtorch) en Dries Bijlsma (o.a Typhoon en Fakkelteitsgroep). Seven League Beats maakt vooruitstrevende dubstep en hiphop georiënteerde beats, maar hun stijl omvat ook sferische triphop en drum ‘n bass.

Niet op het tijdschema, maar wel een interessante area voor muziekliefhebbers, is de KinkFM Arena. Hiervoor is de eerste act bekend, dit is singer-songwriter Shane Alexander. Hij zal een akoestische sessie verzorgen.

De muziek in de Passoa Beach House zal verzorgt worden door dj collectief  De Kaasverzamelaars. Dit talentvolle duo zal de beste elektro, rock, techno en danceplaten draaien, zodat er een lekker warme sfeer zal ontstaan op het strand.

Het tijdschema is vanaf vandaag ook te vinden op de website van Dauwpop, via www.dauwpop.nl.
PROGRAMMA DAUWPOP 2011 o.a.:
The Cult
Blood Red Shoes
Triggerfinger
Jacqueline Govaert
Dazzled Kid
Tim Knol
Royal Republic
Kees van Hondt
Go Back To The Zoo
Baskerville
Nobody Beats The Drum
Boef en de Gelogeerde Aap
Kraak & Smaak
De Jeugd Van Tegenwoordig
Racoon
A Silent Express
Tommy Ebben & The Small Town Villains
The Joy Formidable
The Baseballs
Dotan
Krystl
The Levellers
Giel
Jah-6
Plork & de Aannemers
AC/Dixi
Memphis Maniacs
Seven League Beats

Vrijdag 3 juni 2011:
Status Quo
Physical Graffiti
Julian Sas
Fortunate Sons
www.statusquo-hellendoorn.nl

Check www.dauwpop.nl voor het laatste nieuws.