Het langverwachte tijdschema van The Powerfest 2011, presented by Converse, op zondag 5 juni in de Amsterdamse Melkweg is bekend en staat opwww.thepowerfest.nl. Met maar liefst drie zalen en een uitgebreide line-up van 18 bands plus area’s met meet & greets en merchandise wordt het een drukke dag. Helaas hebben Alesana en Hyper Crush hun gehele Europese tour moeten afzeggen; Me Vs Hero en Haribo Macht Kinder Froh komen hiervoor in de plaats. Voor vroege bezoekers van The Powerfest ligt er een goedgevulde goodiebag klaar, dus het is aan te raden om ruim op tijd in de Melkweg te zijn. Om The Powerfest op een wel heel bijzondere manier te ervaren, maken enkele bezoekers kans op een VIP-behandeling voor twee personen. Zet je tickets om in een VIP-ticket en krijg met vriend(in) een backstage rondleiding, de mogelijkheid om een band vanaf het podium te bekijken, drankbonnen, goodiebag en een paar Converse schoenen. Bezoekers maken kans op deze VIP-behandeling door het barcodenummer van zijn of haar ticket en contactgegevens uiterlijk woensdag 25 mei te mailen naar publiciteit[at]melkweg.nl.

The Powerfest is hét festival dat zowel nieuwe upcoming bands als bruut oldskool geweld combineert en zich focust op een eigenzinnige mix van emo, (post-)hardcore, punk, metal, crunkcore en crossover. Aangezien de Melkweg al jaren hét poppodium is voor dergelijke bands en meerdere zalen heeft, is de Melkweg de perfecte locatie voor The Powerfest.

Line up: Bring Me The Horizon (USA) / Escape The Fate (USA) / Anti-Flag (USA) / D.R.U.G.S.(USA) / Mayday Parade (USA) / Your Demise (UK) / Blood On The Dancefloor (USA) / Adept (SE) / His Statue Falls (D) / Rolo Tomassi (UK) / Me Vs Hero (UK) / Rise To Remain (UK) / My Passion (UK) / Young Guns (UK) / Tek-One (UK) / Haribo Macht Kinder Froh (NL) / winnaars Converse bandcontest

THE POWERFEST presented by Converse
zondag 5 juni 2011
Melkweg (3 zalen), Lijnbaansgracht 234a Amsterdam
Aanvang: 14.00 uur / deur open: 13.00 uur.
Entree: € 40,00 + lidm. (excl. servicekosten).
Voorverkoop gestart via www.ticketservice.nl en de gebruikelijke voorverkoopadressen

The Powerfest wordt georganiseerd door Melkweg en Mojo Concerts en mede mogelijk gemaakt door Converse, Attitude en Up Magazine.

www.thepowerfest.nlwww.melkweg.nlwww.livenation.nl