festivalmundialMet nog 3 weken te gaan tot het weekend van 27 & 28 juni, is het tijd voor de timetable van Festival Mundial. Op het blokkenschema zien bezoekers in één oogopslag wanneer en waar de acts optreden. Festival Mundial heeft dit jaar ruim 80 acts en artiesten te gast die op 9 podia spelen. 

Friends of the Family opent het festival op de zaterdag om 13.00 en daarna kunnen bezoekers kijken naar onder andere Kenny B., Gabriel Ríos, Mr. Polska, Jungle By Night, Will and The People en de afsluiters, electrobeatgroep Skip & Die en de hiphop van Kuddedieren.

De zondag wordt geopend door Aziza Brahim, een gitariste & percussionist uit de Sahara. Daarna volgen onder andere de Australische Pierce Brothers en landgenoten Xavier Rudd & The United Nations, de Amsterdam Klezmer Band XL, Dub FX en Le Peuple de l’Herbe. La Pegatina  en Scarecrow sluiten Festival Mundial tussen ongeveer 21.30 en 23.00 feestelijk af.

De hele timetable is te vinden op www.festivalmundial.nl/timetable. Voor alle informatie over de artiesten & tickets ga je naar www.festivalmundial.nl.