Ook zo aan het genieten van deze heerlijke Indian Summer? Wij wel en het begint nu toch ook écht te kriebelen! Over slechts 2 weken gaan de FestyLand poorten open voor 3 dagen lang één groot feest! We hebben Piet Paulusma gebeld en hij wist ons te vertellen dat ’t op 14, 15 en 16 oktober perfect festivalweer is! Dus daaruit kunnen we concluderen dat dit jaar de zomer in oktober gaat vallen!

FestyLand TrailerEn om nóg meer in de stemming te komen is er voor jou een supervette FestyLand-trailer in elkaar geknutseld. Check daarvoor deze link!

Tot slot willen we je graag mededelen dat het complete blokkenschema vanaf nu op www.festyland.nl te vinden is! Dus zo kun je je thuis alvast goed voorbereiden en hoef je tijdens FestyLand geen enkele gave band / act / DJ te missen!

Ook zin gekregen in dé afsluiter van hét Festivalseizoen? Ga naar www.festyland.nl voor meer info over tickets, camping en het programma.

To be or not to be… Als je er maar bij bent op 14, 15 en 16 oktober tijdens FestyLand 2011 @ Landgoed Hendrickx te Volkel. Wees Welkom!

Je kunt bij Rockportaal.nl nog steeds kaarten winnen voor Festyland 2011.