Naast het Belgische A.K.S.  en Chef’Special Soundsystem zijn nu ook Le Pipe Elitair en TrashBounce bevestigd voor de officiële Sziget Warm-Up party in Akvarium Club op 4 augustus in hartje centrum Boedapest.

Le Pipe Elitair is een project van Spike en Vince van Reeken. De bandleden van Di-rect draaien bijzondere tracks uit de 50’s, 60’s en vroege 70’s waar het publiek en zij zelf volledig op los gaan. Le Pipe Elitair was zeer succesvol met de maandelijkse clubnight in de Haagse ‘Supermarkt’. De Amsterdamse dj’s van TrashBounce (Paradiso Residents) zullen naast sets op de party in ABSOLUT Sziget Express ook een set verzorgen op de Sziget warm-up party. Tevens zal de Noodlanding editie van 27 juni in Paradiso, waar TrashBounce zal draaien, in het teken staan van Sziget.

In voorgaande jaren raakten de 2BudaPest pre-party’s in club A38 altijd uitverkocht. De A38 is een fantastische plek, maar helaas iets te ver uit het centrum. Dit jaar wordt de party daarom gehouden in Akvarium, een grote club in het hart van het centrum van Boedapest. Akvarium (vroeger Gödör geheten), is gevestigd onder het Erszebeth park, een klein stadspark naast Deak tér (metro 1, 2 en 3) waar jongeren uit Boedapest ‘s zomers samenkomen met drank, muziek en skateboards alvorens verder het nachtleven in te trekken.

De party begint met 50’s/60’s/70’s beats van Le Pipe Elitair, het DJ collectief van Spike en Vince (Di-rect), gevolgd door Chef’Special Soundsystem, verantwoordelijk voor één van de meest gedenkwaardige party’s van Sziget 2012. Na Chef’Special Soundsystem staat het Belgische AKS (Addicted Kru Sound) met een intelligente mix van jungle, dubstep, electro en soul.

Tickets kosten 10 euro in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar op www.szigetfestival.nl enwww.festival.travel. Op=op!