Na het succes van de zogeheten early bird actie van verleden jaar, komt Jera On Air dit jaar opnieuw met een soortzelfde actie. Vanaf het moment dat je dit bericht leest, krijg je fikse korting bij aanschaf van je Jera On Air ticket. Als je nu reeds je kaartje koopt, betaal je voor een combi-ticket slechts €30,- en voor een kaartje voor enkel de festivalzaterdag, Jera On Air vindt dit jaar plaats op vrijdag 7 en zaterdag 8 juni, betaal je €25,-. Maar let op: er is slechts een beperkt aantal tickets tegen gereduceerd tarief beschikbaar, en op is op. Ook de prijs van de camping staat al vast. Die kost ook dit jaar €10,-.

Nadat de organisatie eerder al wist te melden dat A Day to Remember een exclusief optreden zal geven op zaterdag 8 juni, kunnen er na vandaag weer twee bands aan het affiche worden toegevoegd. De Canadese mannen van Cancer Bats en ook de Amerikanen van The Ghost Inside zullen er voor zorgen dat de komende editie van Jera On Air weer gegarandeerd is van de nodige hardcore.

Cancer Bats , afkomstig uit Toronto, mixt hardcore en punk met southern metal/rock en heeft daarmee een heel eigen geluid. Na talloze optredens op de grootste alternatieve festivals ter wereld, kon het niet uitblijven dat deze act ook het Jera On Air festival eens aan zou doen. Vorig jaar kwam het vierde album, Dead Set On Living uit, en was terug te vinden op veel eindejaarslijstjes. In de zomer van 2013 komen ze weer naar Europa en we zijn super trots dat ze ook naar Ysselsteyn afreizen!

Ook The Ghost Inside behoeft weinig intro voor de mensen die thuis zijn in de wereld van de snoeiharde gitaar en de loepzuivere grunt. Alweer acht jaar timmeren de mannen uit Los Angeles verre van onverdienstelijk aan de weg. Met meerdere strakke optredens op onder andere Groezrock, de prestigieuze Warped Tour en ook clubs als de Melkweg, groeit deze band gestaag verder. We zijn erg blij dat we ze een jaar later naar Jera On Air hebben kunnen halen, want The Ghost Inside is hard op weg om een van de grootste metalcore bands ooit te worden!

Samen met A Day To Remember, de eerste namen van Jera On Air 2013, en er volgen er nog veel meer! Genoeg redenen dus om er snel bij te zijn!

Klaar om je ticket tegen gereduceerd tarief aan te schaffen? Via de officiële website, www.jeraonair.nl, is dit vanaf nu mogelijk. Ook vind je hier als eerste het allerlaatste nieuws over jouw favoriete festival.