Niet stil in mei; Van Dik Hout komt met nieuw album; LEEF!. In de bijbehorende clubtour doet de band ook W2 Poppodium aan. Dit is de enige show van Van Dik Hout in het Zuiden des lands!

De Nederlandse band Van Dik Hout, bekend van grote hits als Stil in mij en Alles of niets, komt in mei dit jaar met een nieuw album getiteld LEEF!. Aansluitend worden diverse clubs aangedaan met een live show die in het teken zal staan van het nieuwe album.

Hij maakte indruk bij Van Dik Hout tijdens eerdere voorprogramma’s die hij verzorgde. Inmiddels kan hij trots zijn op optredens bij Paul de Leeuw, 538, 3FM, TMF (superclip Dit Lichaam Luistert Niet) en werd hij door 100% NL genomineerd als beste nieuwkomer van 2010, “een enórm groot talent” (Paul de Leeuw).

De indruk die Christiaan Hof (autodidact) zowel live als met zijn debuutalbum Ze Vangt Me maakt, laat het publiek met hoge verwachtingen uitkijken naar zijn volgende album. Aan dit tweede album wordt momenteel hard gewerkt. Dit voorprogramma grijpt hij dan ook aan om nieuw werk te laten horen, in een speciale kleine bezetting bestaande uit zang, piano, gitaar en twee backingvocals. Namens Christiaan: “veel luisterplezier”.

Wanneer: Vrijdag 20 mei 2011
Waar: W2 Den Bosch
Aanvang: 20:30 uur
Deuren open: 20:00 uur

Rockportaal.nl zal verslag doen van deze avond!