Het weekend van 20 en 21 Januari staat bij Muziekcentrum de Bosuil in het teken van diversiteit. Waar op vrijdag het dance event FREQUENCY plaatsvindt, is er op zaterdag een van de betere Led Zeppelin tributes genaamd Physical Graffiti in het muziekcentrum te bewonderen. Letterlijk en figuurlijk dus voor ieder wat wils!

Vrijdag 20 Januari | FREQUENCY
De derde vrijdag van het jaar staat in het teken van de betere beats. Met een energieke line-up bestaande uit DJ’s Henriques Juan, Joey Valentino, Provax, Jericho/Peres en Maximiser, ben je deze avond bij de Bosuil aan het geode adres voor de betere beats! Van sexy, latin-house naar dikke techno, en van early hardcore terug naar 2 Unlimited… 2 Unlimited??

‘It all started in the Nineties’ is de special guest deze avond!

Samen met ons denken vele mensen met heimwee terug aan de jaren ’90. Minority Events brengt het gevoel, de rages en de muziek uit de jaren ’90 terug; een onvervalste feest vol met herinneringen. Dansen voor het goede doel, want de opbrengst van vanavond gaat naar de Nederlandse Hartstichting.

Zaterdag 21 Januari | Physical Graffiti [a tribute to Led Zeppelin]
Physical Graffiti is dé Led Zeppelin tribute band. 
De band maakt al 15 jaar furore in Nederland en Duitsland, maar de laatste jaren gaat het ook hard in de rest van Europa. Door de toevoeging van Andrew Elt (oud zanger van o.a. Sleeze Beez) heeft de band een frontman die in de schaduw mag staan van Plant himself.

Onlangs deelde de band nog het podium met niemand meer dan de rockers van Status Quo. De bezoekers die daarbij aanwezig waren weten het; Dit is het neusje van de zalm wanneer het gaat om een Led Zeppelin tribute! 

Physical Graffiti is de beste manier om nog eens écht te genieten van de klassiekers van Led Zeppelin!