Het complete programma van Brabant Open Air (BOA) op 24 en 25 augustus 2012 op Stijp-S in Eindhoven is bekend. Naast de al eerder genoemde namen Kaiser Chiefs, Racoon, Miss Montreal en The Kyteman Orchestra, staan ook de Simple Minds, Milow, The Asteroids Galaxy Tour, Rowwen Hèze, de Back Corner Boogie Band en de Veulpoepers 3.0 op de vierde editie van het popfestival.

Binnenkort wordt bekend gemaakt welke grote nationale artiest de publiekstrekker is van vrijdagavond 24 augustus. Hierover meer op de hernieuwde website http://www.brabantopenair.nl/

Afterparty
Nieuw dit jaar zijn de afterparty’s op beide dagen tussen 00.00 en 04.00 uur in het Klokgebouw op Strijp-S. Met op vrijdagnacht een tribute aan de 90’s met optredens van de Vengaboys, Right Said Fred, Captain Jack, Thea Austin (ex Snap) en een DJ. En op zaterdagnacht een tribute aan internationale grootheden als Amy Winehouse, Kings of Leon en Coldplay.

Like BOA
Like de facebookpagina van Brabant Open Air vóór 1 april aanstaande en maak kans op twee gratis festivalkaarten voor een van beide dagen. Op http://www.brabantopenair.nl/ vind je de link naar facebook, alsmede de andere social media van BOA.

Voor meer info check de BOA site.