Nadat het muzikale programma al een tijdje bekend was, komt Dauwpop nu ook met de theateracts naar buiten.

Om de dag goed te beginnen zijn de dj’s van Radio Barkas gevraagd om plaatjes te komen draaien voordat het echte programma begint. Met hun uitgebreide collectie vinyl, draaien ze, vanuit hun omgebouwde DDR busje, voor elk wat wils.

Vanuit België komen de Human Grijpmachine en De Slakkenman naar Hellendoorn. Belgen staan bekend om hun humor en dan kan men ook bij deze twee acts verwachten… Uit de namen is al wel wat te herleiden, maar wat de acts precies in houden? Dat moet je gewoon beleven en meemaken.

Wie moe is van het lopen, kan instappen bij de Delinus 03, het kleinste taxibusje ooit! Je kan het busje overal tegenkomen op het terrein. Stap dus gerust eens in voor een heel bijzonder ritje.

Een ontmoeting met The Hully Gully vergeet je niet zo snel. Deze dj vliegt met zijn ruimteschip het hele terrein over en neemt je mee op een muzikale ruimtereis.

Kees van Hondt zal op zeer bijzondere wijze de dag af gaan sluiten in het Enge Bos. Voor diegene die hem al eens gezien heeft, weet waar de optredens van Kees op uitlopen. Bijna alles mag en het loopt dan ook vrijwel altijd uit de hand.
De organisatie van Dauwpop benadrukt dat het is toegestaan om opblaaspoppen, -dieren en -bedden mee te nemen om de feestvreugde te verhogen. De beveiliging is hiervan op de hoogte.

Meer info is te vinden op de website van Dauwpop, via www.dauwpop.nl.
PROGRAMMA DAUWPOP 2011 o.a.:
The Cult
Blood Red Shoes
Triggerfinger
Jacqueline Govaert
Dazzled Kid
Tim Knol
Royal Republic
Kees van Hondt
Go Back To The Zoo
Baskerville
Nobody Beats The Drum
Boef en de Gelogeerde Aap
Kraak & Smaak
De Jeugd Van Tegenwoordig
Racoon
A Silent Express
Tommy Ebben & The Small Town Villains
The Joy Formidable
The Baseballs
Dotan
Krystl
The Levellers
Giel
Jah-6
Plork & de Aannemers
AC/Dixi
Memphis Maniacs
Seven League Beats

Vrijdag 3 juni 2011:
Status Quo
Physical Graffiti
Julian Sas
Fortunate Sons
www.statusquo-hellendoorn.nl
Check www.dauwpop.nl voor het laatste nieuws.