cover life's electric catalystNa de release van de EP Catalyst in januari 2015 is Life’s Electric helemaal klaar voor de popronde. Ze hebben samen met Stefan Mandersloot een gruwelijk vette clip geschoten bij het favoriete nummer van het publiek én de band zelf: Caterpillar.

Pronkstuk, wat mij betreft, op Catalyst is de stoner-/grungegestuurde afsluiter van de cd Caterpillar. Het is zeker niet het snelste nummer van de EP en de titel van het nummer lijkt kenmerkend voor het ritme in het nummer. In Caterpillar heerst er echter, meer dan in de voorgaande nummer, een prachtig samenspel van luchtigheid en zwaarte dat zich dan weer uitstekend vertaalt in de variatie in de zang.” (Rockportaal.nl)

De clip vertelt het verhaal over Jamie, een amateur fotograaf die foto’s steelt van gelukkige stelletjes om, na de dood van zijn vriendin, het leven dat hij graag had willen hebben vorm te geven.

[youtube id=”n8dHvXn-RBI” align=”left” mode=”normal” autoplay=”no” aspect_ratio=”4:3″ parameters=”https://www.youtube.com/watch?v=n8dHvXn-RBI&feature=youtu.be”]