pukkelpopOpgelet Pukkelpoppers! Niet alleen de tickets, maar ook de plaatsen op de affiche raken stilaan “uitverkocht”. Op zaterdag dans je de benen onder je lijf uit op een dj set vanSigma, de heren die momenteel een knaller van een zomerhit scoren met ‘Nobody to love’.  Nu al een feestje!

Pukkelpop draait natuurlijk ook jaarlijks om de fijne, frisse namen die we o.a. ontdekken in de Belgische muziekclubs. Op het Brusselse Les Nuits Botanique bijvoorbeeld. Zo kan je er vanaf volgende week heel wat acts checken die later ook op onze weide zullen staan. Eerder maakten we beiden al namen bekend als Clean Bandit, Jungle, The War On Drugs en Sharon Van Etten.
We voegen aan dat gedeelde lijstje vandaag  de nieuwe slacker rock-held Mac DeMarco toe en ook het Britse zangwonder Ella Eyre kan je eerst ontdekken in Brussel, daarna op de donderdag van Pukkelpop. Haar stem ken je zeker van Rudimental’s  ‘Waiting all night’. Voor de echte indie-pop liefhebbers speelt  diezelfde dag ook het Zweedse Say Lou Lou en op zaterdag nodigen we het Londense Arthur Beatrice uit. Fans van The xx of Everything But The Girl gaan helemaal vallen voor hun bloedmooie, soulvolle geluid.

Voorlopig zijn er nog enkel tickets te verkrijgen voor donderdag 14 augustus met op de affiche o.a. EditorsOutkastDeadmau5Disclosure en The Kooks.

Nieuwe namen per dag
DONDERDAG 14 AUGUSTUS
Ella Eyre, Mac DeMarco en Say Lou Lou

ZATERDAG 16 AUGUSTUS
Arthur Beatrice en Sigma

Tickets zijn te koop via www.pukkelpop.be en Proximus Go for Music.