Rock Werchter 2016Rock Werchter 2016 is vijf mooie namen rijker. Op de vooravond van de start van de ticketverkoop wordenThe Offspring, Bring Me The Horizon, Jamie xx, Beirut en aan de line-up van het festival toegevoegd. Rock Werchter 2016 vindt plaats van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli in Werchter (België). Negen namen zijn nu gekend. Rammstein, The Offspring en Bring Me The Horizon komen naar Rock Werchter op vrijdag 1 juli. Editors, Red Hot Chili Peppers en Beirut staan er op zaterdag 2 juli. Florence + the Machine, Jamie xx en MØ zullen op zondag 3 juli present geven. Meer namen volgen binnenkort.

De ticketverkoop van Rock Werchter 2016 gaat morgenochtend om 9u van start. Tickets zijn uitsluitend te koop via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be. Gedetailleerde ticketinfo evenals allerhande festivalinformatie van praktische aard is te vinden op rockwerchter.be.

Over Rock Werchter:
Rock Werchter 2016 vindt plaats van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli. Vier dagen lang is in het Festivalpark in Werchter (België) het beste van nu te zien en te horen op drie podia: Main Stage, KluB C en The Barn. Rock Werchter programmeert overtuigd over genres heen. Dat wordt zeer geapprecieerd. Rock Werchter is een meermaals bekroonde, internationale topper. Over de vier festivaldagen heen vonden in 2015 goed 150.000 unieke festivalgangers uit alle mogelijke windstreken de weg naar een op voorhand uitverkocht festival.

Weet meer via