Het Grote Wachten is voorbij: zaterdag 30 november om 10.00 uur start de voorverkoop van de Early Bird-tickets voor het jaarlijkse festivalfenomeen Paaspop, dat van vrijdag 18 april tot en met zondag 20 april 2014 op terrein De Molenheide in Schijndel (NB) wordt gehouden. De Early Bird-actie loopt tot en met zaterdag 11 januari 2014. De Paaspop-bezoeker kan alvast deze mooie eerste reeks acts in zijn agenda zetten: Band Of Skulls – Birth of Joy – Boys Noize – Coely – De Jeugd Van Tegenwoordig – Kensington – DevilDriver – Halestorm – Hans Teeuwen & The Painkillers – La Pegatina – Michael Prins – Peter Pan Speedrock – Public Service Broadcasting – Rob & Emiel – The Exploited – Tribute2BobMarley en Triggerfinger. Volgende week komt de organisatie opnieuw met een reeks mooie spannende namen. Informatie over de bevestigde acts staat op de site.

Paaspop 2014
Paaspop is een internationaal gerenommeerd driedaags festival met een heuse skyline van prachtige sfeervolle circustenten die allemaal hun eigen karakter hebben qua aankleding, programma en sfeer. Het unieke karakter van de officiële opener van het festivalseizoen is onder meer terug te zien in de adembenemende decors en duizenden lichtjes – en vooral ook in de grote variatie van het programma, dat aan zowel nieuw jong talent als razend populaire topacts een podiumplek biedt op het gebied van theater, literatuur, straatartiesten, stand up comedy en muziek in alle soorten, maten en maatsoorten. Niet voor niets dat afgelopen jaar bijna 60.000 bezoekers ready for the Paaspop ride bleken.

Nieuw Op Paaspop: WE ARE ELECTRIC!
Afgelopen zaterdag maakte de eerste editie van het nieuwe electric festival WE ARE ELECTRIC in het Eindhovense Klokgebouw furore waar onder anderen Major Lazer, The Bloody Beetroots en RL Grime 7.000 bezoekers een waanzinnig mooie avond bezorgden. Paaspop is er daarom trots op dat WE ARE ELECTRIC de komende editie drie dagen lang de Stardust zal gaan hosten. De eerste grote naam voor de Stardust is DJ Boys Noize.

Young & Free-tickets opnieuw verkrijgbaar
Net als vorig jaar heet Paaspop ook de jongere festivalganger weer welkom middels de zogeheten Young & Free-tickets. Deze zijn speciaal voor de jongere muziekliefhebbers en dus alléén beschikbaar voor bezoekers die 15, 16 of 17 jaar oud zijn op vrijdag 18 april 2014. Deze tickets kennen een aanzienlijke korting. Op de website staan de speciale voorwaarden voor de aanschaf van deze tickets.

Start Early Bird-actie op zaterdag 30 november om 10.00 uur
Paaspop is er opnieuw in geslaagd om de entreeprijzen ten opzicht van vorig jaar te handhaven. Tijdens de Early Bird-actie zijn de volgende festivaltickets voor een gereduceerde prijs te koop:
– vrijdagticket € 30,-
– combiticket voor 3 dagen € 86,-
– combiticket voor 3 dagen met camping € 95,-
– Young & Free-ticket (aantal is gelimiteerd) € 70,-
– Young & Free-ticket met camping (aantal is gelimiteerd) € 75,-

Alle soorten tickets, hun prijzen en de speciale voorwaarden voor de Young & Free-tickets staan op de website.

Website & Social Media
Volg de Paaspop website en social media (Facebook, Twitter) voor alle gedetailleerde festivalinfo over o.a. podia, bands en overige nieuwtjes.