MOMflyer2014-1De voorverkoop voor het MOMfest 2014, ook wel bekend als Monsters of Mariaheide, start op zaterdag 16 november. De 21steeditie van het festival wordt op zaterdag 15 februari gehouden in de Monsterhallen aan de Bolst in Erp.

Voor het eerst wordt het MOMfest niet in januari maar in februari gehouden. De line-up voor 2014 kent namen als Crystal Dream (U2 tribute), Traumahelikopter, The Deaf, Raketkanon, Black Pearl (Pearljam tribute). Psycho 44 en Hawkeye uit Engeland. Meezingen kan met de Punk Rock Heavy Metal Karaoke. Meer acts volgen binnenkort.

Wat niet verandert, is de startdatum van de voorverkoop. Zoals een oud Mariahei’s spreekwoord luidt: ‘Sint in het land, MOMfest kaart in den hand’. De loketten voor de voorverkoop openen zich op 16 november op zes plaatsen in de regio: café D’n Brouwer Mariaheide, De Zwaan Heeswijk, café de Paal Erp, CD-kiosk Oss, Guitarking Boekel en goudsmid Judith Hubers in Uden. Ook is de on-line voorverkoop al in volle gang via www.monstersofmariaheide.com

MonsterCUP
Bands die ook graag op MOMfest willen spelen, kunnen zich inschrijven voor de MonsterCUP. Inschrijven kan tot 5 december via www.monstersofmariaheide.com Het stemmen op de ingeschreven bands kan tot 15 januari 2014. Uit alle inschrijvingen kiest een jury vijftien acts waarop gestemd kan worden. De band met de meeste stemmen wint de CUP met de dove oren en mag MOMfest 2014 openen.