Morgen, 30 september, is de laatste uitzenddag van Kink FM. Na exact 16 jaar komt er dan een einde aan het radiostation. Kink FM neemt om 24.00 uur afscheid van haar luisteraars met de nummer 1 uit de Kink 1600.

Vrijdag 30 september is de laatste dag dat Kink FM, de messenger of music, uitzendt. Op deze dag is de ontknoping te horen van de Kink 1600, de lijst met de 1600 beste popsongs ooit, die is samengesteld door de Kink FM-luisteraars. Rond middernacht start stationmanager Jantien van Tol de nummer 1 in van de Kink 1600. De nummer 1 uit deze lijst is het laatste nummer dat gedraaid wordt op Kink FM.

Jantien van Tol, stationmanager Kink FM: “Kink FM was 16 jaar het mooiste radiostation. Kink FM was het radiostation voor de betere pop- en rockmuziek. We hebben een podium kunnen bieden aan nieuwe Nederlandse- en buitenlandse bands die later zijn doorgebroken naar een groter publiek. Dit einde van Kink FM valt zwaar, maar we hebben 16 onvergetelijke jaren radio gemaakt en geweldige muziek gedraaid voor onze luisteraars die trouw naar Kink FM luisterden en ons altijd hebben gesteund.”

KINK
KINK is het platform van Nederland voor de liefhebber van goede pop- en rockmuziek. Via radio, internet, mobiel en tv worden zij door KINK op hun wenken bediend. Bekende KINK-programma’s zijn onder andere New Music, KINK40 en 2 Meter Live met dj’s als Ingrid Pérez, Martijn Biemans, Henk Kanning, Nando Kok, Mark van der Molen en Diederik van Zessen.

www.kinkfm.com