Deze zomer wordt alweer de 8ste editie van het rock festival Geuzenpop op recreatieterrein Het Rutbeek in Enschede georganiseerd. Dit jaar zal het festival met verschillende podia plaatsvinden op 3 & 4 augustus. Vorig jaar was de festivalcamping al ruim van te voren uitverkocht en om iedereen gelijke kansen te geven op een campingplaats, gaat vrijdag 16 maart de VroegeVogel verkoop weer van start.

Vrijdag 16 maart start de Vroege Vogel verkoop van de 8ste editie van het Geuzenpop festival. Traditie getrouw start deze vroegverkoop voordat er namen van bands bekend worden gemaakt. Elk jaar worden er in deze periode meer kaarten verkocht voor het sterk groeiende festival.

De VroegeVogel kaarten zijn geldig voor het gehele Geuzenpop weekend en zijn inclusief camping plaats en Plas-par-tout (voor gratis toilet bezoek gedurende het weekend). De kaarten kosten 35euro en zijn alleen verkrijgbaar via de Geuzenpop website en Facebook.
Er is maar een gering aantal kaarten beschikbaar voor de Vroege Vogel actie dus wees op tijd.
De reguliere voorverkoop voor festivalkaarten start op 11 mei 2012. Vanaf dat moment zijn de verschillende tickets ook te koop via de voorverkoopadressen, Free Record Shops en Primera winkels in Nederland.

De achtste editie van het meerdaags festival heeft naast diverse podia een eigen festivalcamping, festivalmarkt, theater en dit jaar een supergezellig camping-café waar diverse bands zullen optreden.

Op eerdere edities speelden o.a.: Volbeat, Heideroosjes, Shaking Goodspeed, Moke, Go Back to the Zoo, De Staat, Epica, After Forever, Delain, Jovink, Sonic Syndicate, Textures, Mark Foggo, Bettie Serveert, Destine, Mala Vita, GEM, Green Lizard, Hit me TV, Infadels, PeterPan Speedrock, Intwine en vele anderen!
Voor kaarten of meer informatie: website Geuzenpop: http://www.geuzenpop.nl of de Facebook pagina:http://www.facebook.com/geuzenpop