bruceOp 22 Juni van dit jaar treedt The Boss op in het Goffertpark in Nijmegen in het kader van zijn Wrecking Ball Tour. Met deze show reist Springsteen al meer dan een jaar lang rond met zijn E-Street Band er is dus al genoeg materiaal te vinden of het bezoeken van de show de moeite waard is. De prijs van een kaartje is behoorlijk hoog en brengt veel mensen aan het twijfelen. Dit is dan ook een van de redenen dat het concert nog niet is uitverkocht. Voor die-hard fans is dit natuurlijk geen probleem, maar diegenen die The Boss één keer willen zien is de kaartprijs erg hoog.

Geen best-of playlist
Als je een best-of setlist veracht dan kan je beter een best of album aanzetten in je autoradio. Als je in het bezit bent van een kaartje verwacht dan een energieke Bruce die in het eerste gedeelte liedjes speelt van zijn laatste album (wrecking ball), naar mate de tour vordert zal hij steeds minder nummers van dit album spelen en zal de setlist ieder concert anders zijn. Het concert in Nijmegen is één van de laatste concerten van de tour en daarom zal het een uniek concert worden, waar van te voren niets valt te zeggen over welke nummers er gespeeld gaan worden. Wel kunnen we aannemen dat er in de tweede helft van het concert, dat al ’s middags begint en laat in de avond eindigt, bekende klassiekers zullen worden gespeeld. Als je geen fan bent van zijn laatste album kom je dus ook ruim aan je trekken.

Waar voor je geld
Of je nu van het nieuwe album houdt of niet, je krijgt bij een Bruce Springsteen concert altijd waar voor je geld. Springsteen en zijn band zetten altijd een goede show neer waar het plezier van af straalt. Daarnaast zijn het altijd lange shows, die al snel drie uur duren. Het is een uniek mogelijkheid om deze rasartiest, die mondharmonica en gitaar speelt, en je een avond te laten vermaken. Ben je nog niet overtuigd? Laat je dan overhalen door The Boss himself: ”By the end of the show, if me and the band did their job right, we’de leave you with your feet hurting, your hands hurting, your voice hurting and your sexual organs stimulated.”

Koop hier je Bruce Springsteen kaarten