vestrockVESTROCK is er trots op om de tweede reeks namen bekend te kunnen maken voor de zesde editie op 5, 6 en 7 juni op het eiland in de Buitenvest van Hulst. Aan de affiche worden toegevoegd:

De aankondigingsvideo is hier te zien.

Eerder werden voor vrijdag 5 juni SHOWTEKARSENALMR POLSKABOMBAYMENTAL THEO en ME (AUS) bekend gemaakt. Voor zaterdag kregen ANOUKFATHERSON (UK), WILLOW en TOUT VA BIENKOVACSGIANT³ SAND (USA)LONELY THE BRAVE (UK), PACESHIFTERSPEP & RASH en MASONreeds een plaats op de affiche.
Voor VESTROCK JUNIOR (een dag vol spetterende acts voor kinderen, jongeren en hun begeleiders.7 juni 2015) NIELSON, MAINSTREET, KINDEREN VOOR KINDEREN MUSICAL “WAANZINNIG GEDROOMD”, YES-R, BRANDWEERMAN SAM LIVE en FREEK VONK.
Op VESTROCK 2015 zijn circa 60 acts te zien. De komende maanden worden nog meer acts bekend gemaakt, waaronder nog een headliner. Meer informatie is te vinden op www.vestrock.nl

BUSSEN NAAR VESTROCK
Voor de eerste keer is het ook mogelijk om van en naar het VESTROCK terrein met de bus te komen. Busmaatschappij Event Travel biedt op vrijdag, zaterdag en zondag busdiensten aan. De luxe touringcars vertrekken uit ruim 25 opstapplaatsen in Nederland en Belgie, waaronder Middelburg, Bergen op Zoom, Utrecht, Breda, Breskens, Gent en Antwerpen. De bussen halen je ’s ochtends op en brengen je na afloop van de festivaldag weer veilig naar huis. Bustickets (en festivaltickets) zijn verkrijgbaar via de site van Event Travel.
Het is eventueel ook mogelijk om bussen te laten rijden op andere routes en andere opstapplaatsen. Aanvragen hiervoor kunnen ingediend worden via ikkommetdebus@vestrock.nl.

INSCHRIJVING VESTROCK DJ & ROCK RALLY GEOPEND
In de aanloop naar VESTROCK is er op Koningsnacht wederom een VESTROCK ROCK RALLY waarmee Nederlandse en Belgische bands en DJ’s net als in eerdere jaren een plaats op het VESTROCK podium kunnen verdienen. Live-acts en deejays die willen deelnemen aan de VESTROCK DJ & ROCK RALLY kunnen zich aanmelden via http://vestrock.nl/wannaplay.php. De organisatie zal uit het aanbod een selectie maken. De uiterste inzenddatum hiervoor is 15 april 2015. Op 26 april 2015 bepaalt het publiek samen met een deskundige jury welke band en DJ zullen optreden op VESTROCK.
Omdat VESTROCK een festival is van Zeeuws Vlaanderen zal de VESTROCKRALLY dit jaar plaatsvinden op het Arsenaalplein in Terneuzen.

VESTROCK
Het gezelligste boutique festival van de lage landen, een prachtige locatie, het Eiland in de vestingwerken van de middeleeuwse vestingstad Hulst, op een steenworp afstand van Gent, Antwerpen en Sint-Niklaas, voor de echte genieters, met lekker eten, mooie bieren, goede voorzieningen, geweldige muziek, theater, toffe lezingen, een festivaldag speciaal voor kinderen en een camping (voor slechts € 10) op korte afstand van het festivalterrein. Beleef het mee op het prachtige eiland in het water rond vestingstad Hulst.
VESTROCK zal, net als in eerdere jaren, intiem en kleinschalig zijn, dus het aantal beschikbare kaarten is beperkt. De prijs in de voorverkoop bedraagt voor VESTROCK € 30 voor vrijdag en € 35 voor zaterdag, en voor VESTROCK JUNIOR € 17,50. Combitickets zijn verkrijgbaar voor vrijdag en zaterdag voor € 50. Kaartverkoop via www.vestrock.nl.