Let op! Deze actie is afgelopen!

Met de komst van KaneIlse DeLange en Nick & Simon heeft het HuneFestival in Ruinerwold een meer dan volwaardig programma samengesteld. Daar komt nog eens bij dat al deze artiesten vlak voor het festival met nieuw materiaal op de proppen komen. Is het toeval of heeft het zo moeten zijn?

De organisatie koos voor de komende editie van het HuneFestival, wat plaats vindt op vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober, bewust voor een bredere programmering met bekende namen, zodat iedereen iets van zijn gading kan vinden. Met de komst van Kane, IlseDeLange en het populaire duo Nick & Simon is men daar zeer in geslaagd. Een nieuw album is voor iedere artiest een bijzonder moment waar maanden of zelfs jaren naar toe gewerkt wordt! Daarbij zijn de eerste live optredens een goede graadmeter. Veel fans zullen benieuwd zijn naar de nieuwe liedjes van hun idolen. Zowel Ilse DeLange als Nick & Simon presenteren in september hun nieuwe glitterschijf. Kane heeft de release gepland in november, maar komt waarschijnlijk voor die tijd met een nieuwe single. In ieder geval zullen alle optredens gekenmerkt worden door verse nieuwe tracks!

De voorverkoop voor het HuneFestival loopt hard en stevent af op een uitverkochte festivaltent. Tickets voor vrijdagavond 12 oktober kosten € 30,00 in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar bij alle winkels van Primera, online via hunefestival.nl en bij een tiental adressen in de regio.

Ook de tweede dag van het HuneFestival kent een waardig programma. Tributebands High Voltage en Up The Irons brengen een authentiek eerbetoon aan respectievelijk AC/DC en Iron Maiden, met veel decorstukken en een grote spectaculaire liveshow. De rockers van Jurassic Park maken deze rockavond compleet, met nummers van Frankenstein en covers van onder andere Black Sabbath en Rose Tattoo, voorzien van vuurwerk en special effects. Kaarten voor zaterdag 13 oktober kosten slechts € 15,00 in de voorverkoop en mensen die beide dagen willen genieten van dit Drentse festival betalen € 40,00 voor een passe-partout.

Rockportaal.nl mag van Hunefestival 5×2 kaarten weggeven. Wil jij ook kans maken op deze kaarten?
Doe dan het volgende:
– Vind ons leuk op Facebook: http://www.facebook.com/rockportaal of volg ons via Twitter:  http://www.twitter.com/rockportaalnl
– Deel dit bericht via Facebook of retweet dit bericht via Twitter
– Stuur je naam en het adres van jouw profiel voor 9 oktober 2012 naar prijsvraag@rockportaal.nl

De winnaars ontvangen per email bericht.

Kijk voor meer info op http://www.hunefestival.nl