bettie-serveert

Let op! Deze actie is afgelopen

Vanaf het moment dat Bettie Serveert in 1992 de hitparade bestormde met ‘Palomine’ heeft de band zichzelf onmisbaar weten te maken in de Nederlandse muziekscene. Van dit album werden er maar liefst 200.000 exemplaren in de VS alleen al verkocht. In de 20 jaar die volgden bracht de band in totaal 10 albums uit, waarvan de meest recente ‘Oh Mayhem’. Uit dit album blijkt dat Bettie Serveert het nog steeds kan, er zin in heeft en meer energie dan ooit heeft! 

Het vervolg op Pharmacy of Love (2010) klinkt zelfverzekerder dan ooit en is volgens ingewijden het brutaalste album sinds Palomine. Afgelopen oktober kwam hun single ‘Had2Byou’ uit en in januari zal er een 2de single van het album verschijnen. Ter promotie van dit nieuwe album tourt Bettie Serveert in het voorjaar langs diverse Nederlandse zalen met een hele energieke show en op 7 maart staan ze in Duycker.

Rockportaal.nl mag van Duycker 1×2 kaarten weggeven voor het optreden van Bettie Serveert op 7 maart 2014. Wil je ook kans maken op deze kaarten? Deel dit bericht dan voor 1 maart 2014 op Facebook en stuur een mail met je naam naar prijsvraag@rockportaal.nl.