persfoto L.A. Vation

 

Let op! Deze actie is afgelopen

L.A. Vation, afkomstig uit Los Angeles, de entertainment hoofdstad van de wereld, heeft haar naam mede geïnspireerd op ‘Elevation’ de derde single van U2’s album All That You Can Leave Behind. Volgens publiek en fans over de hele wereld is L.A.vation echt The Next Best Thing. Geen andere U2 Tribute Band of U2 Cover Band komt visueel en muzikaal zo dicht bij het echte U2 als L.A.vation.

L.A.vation heeft zichzelf op een verbazingwekkend, nauwkeurige manier een U2 tribute eigen gemaakt, ze brengen een 2 uur durende show vol met memorabele elementen uit het verleden- en heden van U2 en alles met de nadruk op trots, passie en respect voor de “vier” uit Dublin.

Een show met alleen maar grote hits, want ze kunnen putten uit 13 bestseller- albums met songs als ‘New Year’s Day’ , ‘With Or Without You’,’Beautiful Day’,’One’, ‘Vertigo’ etc.

Op zaterdag 30 november staat de band op een groot podium in het WTC Expo in Leeuwarden

http://youtu.be/CFzw0sAcmgo
http://youtu.be/Q22dw9dGQxI

Rockportaal.nl mag van Tone of Voice 5×2 kaarten weggeven voor dit concert. Wil jij ook kans maken op deze kaarten? Geef dan antwoord op de volgende vraag:

Op welk album staat het U2 nummer ‘Elevation’?

Stuur voor 25 november 2013 je naam en het antwoord naar prijsvraag@rockportaal.nl. De winnaars krijgen per email bericht.