support-black-bone-prong-usa_1

Let op! Deze actie is afgelopen

De cultband Prong uit New York keert terug naar Nederland.
In de eerste helft van de jaren ’90 was de band op zijn grootst en was het de grondlegger van de nu-metal scene waar later bands als Deftones, Linkin Park en Limp Bizkit uit zijn voortgekomen. Nine Inch Nails en Korn noemen Prong bovendien als belangrijke invloed.

Na een tijdelijke break kwam Prong in 2007 keihard terug met de release van het abum ‘Power of The Damager’. De metalband bestaat tegenwoordig uit de drie leden: Tommy Victor (leadzanger/ guitarist), Tony Campos (gitarist) en Alexei Rodriguez (drummer). In 2012 kwam de Amerikaanse heavy metal band, in samenwerking met producer Steve Evetts (Dillinger Escape Plan, Suicide Silence), met het nieuwe studioalbum ‘Carved Into Stone’. 
Volgens Tommy Victor somt het nieuwe Prong-album alles op waar de band voor staat: “Carved Into Stone heeft letterlijk elk stukje DNA van Prong in zich, op een manier die spannender is dan ooit”.

Support: Black-Bone

Black-Bone brengt old-school hardrock in de traditie van Motörhead, Guns N’ Roses en AC/DC weer terug het podium op. Deze jonge hardrock band, afkomstig uit Eindhoven, zorgt voor een energieke podiumact. Deze jongens leven het rock ’n roll leven alsof ze nog in de jaren ‘80 leven. Zoals Black-Bone zegt: “No Bullshit Rock ’n Roll van de bovenste plank. Gas d’r op!”

Rockportaal.nl mag van Bibelot 2×2 kaarten weggeven voor het concert van Prong op zaterdag 29 juni in Bibelot in Dordrecht. Wil jij ook kans maken op deze kaarten?
Ga naar www.facebook.com/rockportaal. Like onze pagina en deel dit bericht. De winnaars ontvangen bericht via Facebook.

Kijk voor meer informatie op www.bibelot.net.