mastodon

Let op! Deze actie is afgelopen

De stijl van de Amerikaanse band Mastodon in één genre samenvatten is onbegonnen werk, maar ze zweven hoofdzakelijk tussen progressieve rock en metal en maken daarbij verrassende uitstapjes naar onder meer doom, psychedelica en zelfs jazz. De manier waarop de band uiteenlopende stijlen samensmelt tot een eigen herkenbare sound wordt alom geprezen door zowel fans als critici. Al drie keer eerder speelde Mastodon de Melkweg plat en nu is het beest terug om het publiek nog harder omver te blazen!

Met hun laatste studioalbum ‘The Hunter’ liet Mastodon zien dat je na vier geweldige platen nog steeds kan groeien. Het album werd door verschillende bladen verkozen tot beste album van 2011 en met het nummer ‘Curl Of The Burl’ sleepte de band een Grammy nominatie in de wacht. Album nummer zes is inmiddels onderweg en de verwachtingen zijn wederom hooggespannen!

Rockportaal.nl mag van Melkweg 2×2 kaarten weggeven voor het concert van Mastodon op 27 jun 2014. Wil jij ook kans maken op deze kaarten? Like ons dan op Facebook of volg ons op Twitter en stuur voor 25 juni 2014 een email met je naam en het onderwerp “Mastodon Melkweg” naar prijsvraag@rockportaal.nl.

Kijk voor meer informatie op www.melkweg.nl.