Deze actie is afgelopen. De winnaars hebben per email bericht ontvangen.

 

De wereldberoemde gitaarvirtuoos Michael Lee Firkins komt terug naar de Boerderij! In 2009 stond Michael Lee Firkins samen met Richie Kotzen op het podium van de Boerderij en zorgden de twee gitaristen samen voor een fantastische show, die bij menig gitaarliefhebber op het netvlies  gebrand staat. Michael Lee Firkins laat de harten van vele gitaristen en gitaar liefhebbers sneller slaan.

In 1990 bracht deze Amerikaanse gitaarvirtuoos zijn eerste cd uit. Het album werd meer dan 100.000 keer verkocht, een aantal waarvan niemand had gedacht dat het ooit haalbaar zou zijn met een volledig instrumentaal album. Bovendien werd de cd bijzonder goed ontvangen door critici en werd deze beloond met diverse prijzen, waaronder een Edison award. Sindsdien werd Michael Lee Firkins tot de absolute top gerekend.

Firkins is al meer dan 20 jaar actief en is vooral bekend door zijn kenmerkende gitaarspel. Hij hanteert de speciale techniek ‘hybrid picking’. Naast blues elementen, verwerkt hij ook veel jazz-, classic- en rockinvloeden in zijn muziek. Voor zijn albums, ‘Blacklight Sonatas’ in 2007 en ‘Since 1967′ in 2008, werkte hij samen met o.a. Thomas Pridgen (The Mars Volta), Matt Abts en Andy Hess (Gov’t Mule), Kai Eckhardt en Chuck Leavell (Rolling Stones).

Rockportaal.nl mag van Cultuurpodium Boerderij 2×2 kaarten weggeven voor het optreden van Michael Lee Firkins op 17 september 2012. Wil jij ook kans maken op deze kaarten? Stuur dan voor 14 september  2012 een mail met het onderwerp Michael Lee Firkens en je naam naar prijsvraag@rockportaal.nl.

De winnaars ontvangen per email bericht.

Kijk voor meer informatie op http://www.cultuurpodiumboerderij.nl