Let op! Deze actie is afgelopen!

OMNIA is een Nederlandse pagan folkband die Keltisch getinte middeleeuwse volksmuziek maakt. De handgemaakte akoestische instrumenten die de band gebruikt worden bespeeld op diverse Mittelalter, Keltische, Gothic, wereldmuziek en Fantasy festivals in Europa, maar ook tijdens de theater optredens in Nederland en Duitsland. Dit belooft een geweldige neo-Keltische optreden.

OMNIA
www.worldofomnia.com
Kern van OMNIA vormt het echtpaar Steve Evans (zang, fluit) en Jennifer van der Harten (zang, neo-Keltische harp). De band speelt een unieke vorm van Keltische wereldmuziek, waarin de natuur, de Levende Planeet en persoonlijke vrijheid de centrale thema’s vormen. De bandnaam is afgeleid van de Latijnse levenswijsheid Omnia Chaos Est (Alles is chaos), maar daar merk je op het podium niets van: de virtuoze muzikanten zetten een gestructureerd goede show neer.

Rockportaal.nl geeft in samenwerking met W2 2×2 kaarten weg voor het optreden van Omnia in W2 op 29 januari 2012 in Den Bosch. Wil jij ook kans maken op deze kaarten? Stuur dan voor 28 januari 2012 een email met je naam en het onderwerp Omnia naar prijsvraag@rockportaal.nl. De prijswinnaars krijgen per email bericht. Kijk voor meer informatie op http://www.w2.nl.