Soulfly- kopie

Let op! Deze actie is afgelopen

Vanaf februari 2014 neemt Tivoli afscheid van haar oude locatie Tivoli Oudegracht met de concertreeks Tivoli Tijdloos. Talloze artiesten nemen in deze reeks van bijna 30 optredens samen met het publiek afscheid van de zaal aan de Oudegracht. Tivoli is trots om ook Soulfly in deze reeks te kunnen presenteren. Voor meer informatie over Tivoli Tijdloos kun je terecht op tivoli.nl/tijdloos

Al dertig jaar is Max Cavalera het boegbeeld van de Zuid-Amerikaanse metal, waarvan de laatste zeventien jaar met zijn band Soulfly. De line-up mag dan vaak wisselen, twee ingredienten blijven hetzelfde: Max Cavalera en snoeiharde tribalmetal. Met kritische teksten. ‘We hebben het internet en werken aan missies naar Mars, maar ondertussen onthoofden we elkaar nog steeds en gooien we bommen op een marathon,’ aldus Cavalera over de inspiratie voor het nieuwe Soulfly-album Savages (2013). Weetje voor de popquiz: de huidige drummer van Soulfly is Zyon Cavalera, inderdaad, de zoon van!

Rockportaal.nl mag van Tivoli 2×2 kaarten weggeven voor het optreden van Soulfly op 5 maart 2014 in Tivoli. Wil je ook kans maken op deze kaarten? Geef dan antwoord op de volgende vraag:

Van welke band(s) is Max Cavalera nog meer bekend?

Stuur het antwoord en je naam voor 3 maart 2014 naar prijsvraag@rockportaal.nl.