Let op! Deze actie is afgelopen!

Menig meeblèrende liefhebber van alternatieve rock heeft in de jaren negentig heel wat peentjes weggezweet in lieflijke moshpitjes toen krakers ‘Lump‘ en ‘Peaches‘ op de draaitafel kwamen. Tracks die nou niet bepaald uitblinken op het gebied van diepzinnige, zwaar filosofische en knap gevonden teksten, maar die wel genadeloos rocken als een tiet! Mede dankzij die heerlijk melige superhits maakten The Presidents of the United States of America zich meer dan geliefd in het vorige decennium.

Onder het motto liever lui dan moe kunnen we je melden dat dit stukje nog altijd de spijker op z’n kop slaat. En helemaal omdat  The Presidents of the United States of America op dinsdag 13 maart in Effenaar (Eindhoven) dat debuutalbum komen spelen. Niks ten nadele van de albums die volgden, maar laten we eerlijk zijn: meeblèren met ‘Peaches’ en ‘Lump’, dat is toch wat iedere rocker wil, ook anno 2012!?

Rockportaal.nl mag van Effenaar en Paradiso 2×2 kaarten weggeven voor het optreden van PUSA op dinsdag 13 maart 2012 in Effenaar (Eindhoven) en op woensdag 14 maart in Paradiso (Amsterdam). Wil jij ook kans maken op deze kaarten? Geef dan antwoord op de volgende vraag:

“Hoe heet het debuutalbum van The Presidents of the United States of America?”

Stuur het antwoord, je naam en gewenste locatie voor zondag 11 maart 2012 naar prijsvraag@rockportaal.nl. De winnaars ontvangen per email bericht.

Kijk voor meer informatie op http://www.effenaar.nl/agenda/7070 of op http://paradiso.nl/web/Agenda-Item/The-Presidents-of-the-United-States-of-America.htm