The_Treatment1

Let op! Deze actie is afgelopen!

Er zijn maar weinig jonge bands die kunnen zeggen dat ze in het voorprogramma hebben gestaan van bands als KISS, Motley Crue, Alice Cooper, Airbourne, Slash en Steel Panther, maar de kersverse band The Treatment wist de afgelopen paar jaar menig stadion te overdonderen. Met een gemiddelde leeftijd van 18 jaar doet het vermoeden dat de bandleden een jeugd met een strikt dieet van 80’s hardrock vinyl achter de rug hebben.

Niet meer dan aannemelijk, gezien bandoprichter en drummer Dhani Mansworth nauw in de gaten werd gehouden bij het vormen van de band door zijn vader; gitarist/manager Laurie Mansworth van 80’s hardrock bands als Airrace en Roadstar. Neem de muzikale basisprincipes van Led Zeppelin, een scheutje glam van Motley Crue, de catchy zanglijnen van Aerosmith, de riffs van Def Leppard, de energie van Airbourne en de scheurende solo’s van AC/DC. Rock met een punt erachter. Geen moeilijke hokjes of subgenres maar gewoon onvervalste, recht door zee hardrock!

Rockportaal.nl mag van 013 2×2 kaarten weggeven voor het optreden van The Treatment op 20 februari 2014 in 013. Wil je ook kans maken op deze kaarten? Stuur dan voor 16 februari 2014 een mail met het onderwerp The Treatment en daarin je naam naar prijsvraag@rockportaal.nl. De winnaars ontvangen bericht per email.