Deze actie is afgelopen. De winnaars hebben per email bericht ontvangen.

Rockliefhebbers opgelet! Tijdens deze ultieme rockavond zullen maar liefst drie rockbands zorgen voor een avondvullend programma. Achtereenvolgens zullen Purple Rainbow (Rainbow & Deep Purple Tribute), The Treatment en Bad Obsession (Guns N Roses Tribute)  het podium betreden.

Soms kennen carrières een vliegende start. Dit is zeker het geval bij de nieuwe hardrock sensatie The Treatment: vijf Engelse jongens met een gemiddelde leeftijd van achttien jaar die momenteel razendsnel furore maken. Zo stond The Treatment op grote Engelse festivals, tourde zij met bands als Black Stone Cherry, Alice Cooper, Steel Panther en hebben zij een tour met Thin Lizzy, Kiss en Mötley Crüe in het vooruitzicht. De appel valt niet ver van de boom, want oprichter drummer Dhani Mansworth, is de zoon van gitarist, producer en manager Laurie Mansworth(More, Airrace).

The Treatment werd gevormd in 2008 en worden nu al gezien als de Classic Rock band van dit moment. Hun debuutalbum ‘This might hurt’ staat vol met energieke en opzwepende hardrock met invloeden uit de jaren 70 maar vooral de jaren 80. De heerlijkste gitaarriffs vliegen je om de oren en zanger Matt Jones doet de jaren ’80 herleven. Naast Jones bestaat de band uit het gitaartandem Ben Brookland en Tagore Grey, bassist Swoggle en Mansworth’s zoon Dhani op drums. Live speelt de band het dak eraf en weet het publiek van de eerste tot laatste minuut te rocken! Deze show in de Boerderij is de eerste Headline show van The Treatment ooit, dus mis het niet!

Het voorprogramma wordt verzorgd door de band Purple Rainbow, Nederlands beste eerbetoon aan de Britse hardrockbands Deep Purple en Rainbow. De legendarische rock bands Deep Purple en Rainbow, en in het bijzonder gitarist Ritchie Blackmore, inspireerden gitarist Mario Roelofsen om in november 2001 de band Purple Rainbow op te richten. En laat je niet misleiden, Purple Rainbow is niet weer ‘één van die cover bandjes’! Nee, Purple Rainbow is een Tribute band waarvan de instrumentale bezetting identiek is aan die van de originele Deep Purple.

Purple Rainbow is mede dankzij de jarenlange ervaring en vele optredens een goed geoliede rockmachine die met veel overtuiging een spectaculair optreden kan neerzetten en de originele Deep Purple en Rainbow sound verbluffend dicht weet te benaderen. Niet vreemd dus dat Purple Rainbow eerder een finaleplaats behaalde in de Heineken Buzz Tribute Tour waar werd gestreden om de titel “Beste Nederlandse Tribute band”! In 2007 behaalde Purple Rainbow tijdens de Clash of the Coverbands de finale in de Vechtse Banen in Utrecht!

De Guns N Roses Tribute band Bad Obsession gaat ervoor zorgen dat het na afloop van het concert een ware rockparty wordt in het podiumcafé. Bad Obsession speelt alle Guns N Roses Hits en niet alleen komt hun sound dicht bij het Guns N Roses Geluid, ook hun podiumpresentatie is net echt!

Rockportaal.nl mag van Cultuurpodium Boerderij 2×2 kaarten weggeven voor het optreden van The Treatment op 16 juni 2012 in Zoetermeer. Wil jij ook kans maken op kaarten? Geef dan antwoord op de volgende prijsvraag:

Van wie is oprichter/drummer van The Treatment, Dhani Mansworth, de zoon?

Stuur je naam en het antwoord voor 14 juni 2012 naar prijsvraag@rockportaal.nl. De winnaars ontvangen per email bericht.

Kijk voor meer informatie op http://www.cultuurpodiumboerderij.nl