Let op! Deze actie is afgelopen! De winnaars hebben bericht ontvangen per email.

Het is zonder meer een van ’s werelds meest invloedrijke en populaire (hard)rockbands aller tijden. Thin Lizzy, uit Ierland afkomstig, maakt sinds de jaren zeventig furore met aanstekelijke en tijdloze rocksongs als ‘Jailbreak’ en ‘The Boys Are Back In Town’. Aanvankelijk met de flamboyante zanger en bassist Phil Lynott stevig aan het roer. De invloed van gitaristen als Brian Robertson en Scott Gorham valt echter ook niet te onderschatten. Na de dood van Lynott in 1986 lijkt Thin Lizzy definitief een gedane zaak, maar vanaf de jaren negentig duikt de groep in verschillende incarnaties weer op. En wie de heren de laatste jaren zag optreden, die weet dat Thin Lizzy met een arsenaal aan tijdloze rocksongs nog altijd een weergaloze show neerzet.

De bezetting bestaat dit keer uit alumni Scott Gorham, Brian Downey en Darren Wharton (die allen met Phil Lynott samenspeelden) en de bezetting is compleet gemaakt met Def Leppards Viv Campbell (gitaar), bassist Marco Mendoza (Whitesnake, Ted Nugent) en The Almighty’s Ricky Warwick op vocalen en gitaar.

Rockportaal.nl mag van het Patronaat 2×2 kaarten weggeven voor het concert van Thin Lizzy met als supportact Vanderbuyst op 7 februari 2012 in het Patronaat (Haarlem).
Wil jij ook kans maken op deze kaarten? Deel dan dit bericht op Twitter en Facebook en stuur de link  naar je profiel  voor 5 februari naar prijsvraag@rockportaal.nl.
De winnaars ontvangen per email bericht.

Kijk voor meer informatie op http://www.patronaat.nl.