Let op! Deze actie is afgelopen

ITriviumn 2011 stond Trivium al in een uitverkochte Jupiler Zaal met In Flames en een jaar later stonden ze zelf als headliner op de bühne met As I Lay Dying. Dat Trivium geen onbekende in 013 is moge dan ook duidelijk zijn. Met hun melodieuze thrashmetal/metalcore is de band inmiddels erg geliefd in dit genre. Vanaf het moment dat de groep het album ‘Ascendancy’ in 2004 uitbracht was het raak.

Met strakke riffs, melodische breakdowns, keiharde screams en de ijzersterke, aanstekelijke zangstukken van zanger Matt Heafy brachten ze menig metalfan in extase. Sinds die tijd heeft Trivium zes studioalbums uitgebracht, waaronder het laatste album ‘Vengeance Falls’ in 2013, geproduceerd door David Draiman van Disturbed. Wereldwijd hebben ze meer dan 100 miljoen albums verkocht.

Rockportaal.nl mag van 013 2×2 kaarten weggeven voor het concert van Trivium op dinsdag 24 juni 2014. Wil je ook kans maken op deze kaarten? Like ons dan voor 19 juni 2014 op Facebook en stuur een email met je naam en het onderwerp “Trivium 013”  naar prijsvraag@rockportaal.nl.

Kijk voor meer informatie op www.013.nl.