POSTER SHOWCASE 11Tijdens het 3-jarig jubileum van Live & Booking presenteert het boekingsbureau al haar bands bij Café De Zwaan in Heeswijk-Dinther. Verdeeld over 2 podia zijn er optredens van de uit Twente afkomstige bands Poor John, The Heinoos, The Bad News en The Wembley’s. Verder staan Baby Blue, BZB, Beat The Stones en Heavy Hoempa op het progamma. De zaal gaat open om 15.30 uur, aanvang 16.00. Er gaat een beperkt aantal tickets in de verkoop. Deze kosten €10,- en zijn te koop bij Café De Zwaan. Reserveren kan via info@liveandbooking.nl

De stal van Live & Booking
Poor John
bestaat uit twee muzikale broers die op zelfgemaakte instrumenten nummers spelen uit de jaren ’60 en ’70. De één bast, drumt en zingt, de ander speelt gitaar, mondharmonica en zingt. Hun zegetocht kent geen grenzen! Op het repertoire van Baby Blue staan nummers uit het diepe verleden tot en met de meest actuele hits. Het brede, zeer toegankelijke repertoire vliegt je in een hoog tempo om de oren. Stilstaan is geen optie bij deze jonge, frisse band. Totally mashed up; de zes jonge honden van Beat The Stones hebben zich laten inspireren door The Stones, The Beatles en alle muzikale helden uit het verleden, heden en de toekomst. The Heinoos mogen zich inmiddels de vaste huisband van de Zwarte Cross noemen. High Energy Rock ’n Roll en feest! Voor iedereen die herkenning wil, maar toch de pure rauwheid van een echte Rock ’n Roll band wil voelen. Hits uit de jaren ’60, ’70 en ’80 én nu worden voorgeschoteld. Gestructureerde chaos! Lowlands, Pinkpop, Parkpop, Paaspop, Zwarte Cross en FestyLand; BZB kwam, zag en overwon! De band gaat geen kans, muziekstijl of spektakelstuk uit de weg om het ultieme doel te bereiken… feest! Tijdens de showcase kruipen de bandleden in het jasje van hilbilly muzikanten en zullen op ludieke manier hun eigen BZB nummers in een hilbilly jasje ten gehore brengen. De bandleden van Bad News kennen elkaar van de pop-academie in Enschede. Deze daltons spelen alles waar je wild van wordt. Van The Stones tot Lady Gaga, alles in een Rock ’n Roll jasje en besmeurd met een dikke laag surf. Zolang die saloon maar schudt! Heavy Hoempa bestaat uit zeven blazers en een drummer. Massive Brass Rock met een dikke knipoog naar de hardrock! Onder andere Rammstein, Nirvana en AC/DC. En dat op een onversterkt volume waar je haren van gaan wapperen! Met drie vrouwen in de frontlinie zijn The Wembley’s een bijzondere verschijning. Met veel enthousiasme word je meegenomen door de rockgeschiedenis van de vorige eeuw, met covers van onder andere The Cult, U2 en Madonna.

Live & Booking
Live & Booking is in handen van Rien Somers (FestyLand, BZB, Natuurtheater De Kersouwe) en Susan Exterkate (FestyLand, BZB, De Pul – Uden). Uit liefhebberij voor muziek is het bedrijf ontstaan. Al gauw wisten bands het boekingskantoor, wat gevestigd is in Heeswijk-Dinther en Diepenheim, te vinden. De bands en acts touren door heel Nederland en hebben o.a. gespeeld tijdens de Zwarte Cross, FestyLand, Paaspop, 24-uurs Solexrace, Vierdaagsefeesten Nijmegen, Oerol, Udenhout Onder Zeil, Bevrijdingsfestival Wageningen en nog veel, veel en veel meer!

“Deze showcase is een soort van etalage, waarin we onze bands presenteren. We hebben café eigenaren en verschillende organisatoren van feesten en festivals uit heel Nederland uitgenodigd. In een knusse setting krijgen zij zo een goed beeld van wat wij te bieden hebben! Daarnaast is het ook gezellig om op deze manier te proosten op het nieuwe jaar en ons 3-jarig jubileum!”, aldus Susan Exterkate.

Voor deze showcase gaat een beperkt aantal tickets in de reguliere verkoop. Deze zijn verkrijgbaar bij Café De Zwaan in Heeswijk-Dinther en te reserveren via info@liveandbooking.nl