Op zondag 28 oktober 2012 opent The Rambler wederom zijn deuren voor Boppin’ Billy! Voor de derde editie van dit evenement zijn de beste internationale rockabilly bands geboekt.

De heren van KingSize Trio brengen een perfecte mix van Hillbilly, Rockabilly en Rock ‘n Roll en laten de Fifties Sound op authentieke wijze beleven!

The Star Shooters uit Duitsland blazen het publiek omver met hun eigen, explosieve mix van vroege Rockabilly, zelfgeschreven nummers en een energiek optreden vol passie!

CC Jerome’s Jetsetters is een blues injected rock ’n roll / rockabilly band met als frontman Jeroen van Gasteren, beter bekend als ‘CC Jerome’. Dit trio speelt energieke rockabilly die hoorbaar geënt is op de idolen van de jaren ’50 en ’60. Maar CC Jerome mengt deze muziek met een duidelijke blues en soul saus waardoor de band een geheel eigen karakter heeft weten te ontwikkelen.

De afsluiters van Boppin’ Billy 2012 zijn Vince Ray and the Boneshakers. Rockabilly in optima forma. Daarbij moet je vooral denken aan al het doldwaze, al het slechte en al het onheilige. Van jaren vijftig rockabilly tot aan garage punk, surf en punk rock. Iedereen die zin heeft in een optreden vol onvervalste, gestoorde en ongecensureerde rock: this is your chance to rumble!

Meer informatie over Boppin’ Billy kunt u vinden op www.boppinbilly.nl