30 seconds to Mars

Met een mengvorm van emo en alternatieve rock bindt het Amerikaanse 30 Seconds To Mars sinds de grote doorbraak in 2005 steeds meer rockfans aan zich. De groep rond de broers Shannon en Jared Leto drijft op de kracht van de muziek en niet op het acteerwerk van Hollywood-ster Jared. In 2009 verschijnt het derde album getiteld ‘This Is War’, waarop de groep door nu.nl “grootser dan ooit” wordt genoemd. Eerder dit jaar stonden ze nog in een ramvolle HMH, nu kun je ze bij ons in een intiemere setting bekijken.

Oproep van Dutch Echelon: We invite you to “THIS IS WAR(paint) Let’s light up the night” come armed with glow in dark warpaint, clothes & accessories.

Makebelieve

Je zou het bijna niet geloven als je ze ziet en hoort spelen, maar toch bestaat MakeBelieve pas vier jaar. Het vijftal uit Groningen is hard op weg om zich een plek te verwerven aan de top van de Nederlandse poprock scene.

Van januari tot en met begin april 2010 tourt de band samen met Destine en Only Seven Left door het land, alle venues zijn van tevoren al volledig uitverkocht. Onlangs bombardeerde radiozender 3FM de band tot “3FM Serious Talent” voor de maanden april en mei. Hun debuutsingle “From the Start” is al veelvuldig te horen in de ether. De band is net klaar met het opnemen van de nieuwe videoclip voor “ From the Start”. Helemaal geschoten in HD.

Als klap op de vuurpijl heeft de band onlangs te horen gekregen dat ze deze zomer op het befaamde Hongaarse festival Sziget zal spelen!

Bovenstaande optredens zijn op dinsdag 8 juni in de 013 Tilburg (Dommelsch zaal). Aanvang is om 19:30 uur, de deuren gaan om 18:30 uur open.