[singlepic id=8032 w=320 h=240 float=left]In het kader van het Glazen Huis is het mogelijk om in de Effenaar het 3FM Serious Talent Festival te bezoeken. Voor een bescheiden entreeprijs van € 10,- is het mogelijk om niet minder dan 10 bands van eigen boden te zien.

Het festival vindt plaats in de twee zalen van de Effenaar, en door de om-en-om programmering is het mogelijk om bijna non-stop bij een live optreden aanwezig te zijn. Achtereenvolgens treden op: MakeBelieve, Elske deWall, Yasmin, The Hype, Monks Avenue, Krystl, Ruben Hein, A Silent Express, Handsome Poets & 3FM DJ Paul Rabbering.

Bij aanvang van het festival, als MakeBelieve de aftrap doet in de grote zaal, is deze ongeveer halfvol, met een grote schare fans die helemaal vooraan tegen het podium aanstaan. Als het eerste optreden in de kleine zaal begint, wordt het steeds groter wordende aantal bezoekers duidelijk: Elske de Wall kijkt al tegen een volle zaal aan! Vanaf nu wordt het dringen in de kleine zaal: ben je er niet op tijd bij, mag je buiten wachten tot er een plekje voor je vrij komt. Ook de grote zaal laat een flinke vullingsgraad zien, waaruit het succes voor dit festival blijkt. Dit resulteert dan ook in een leuke opbrengst: op het einde is er niet minder dan € 14.283,- opgehaald voor het goede doel!

Hieronder een fotoimpressie van een aantal van de bands:

[nggallery id=653]

[nggallery id=654]

[nggallery id=655]

[nggallery id=656]

[nggallery id=657]