Na de hit albums ‘Live It Out’ en ‘Colorblind’ werkt Alain Clark momenteel aan zijn derde studioalbum. De try-out tour van Alain zal in het teken staan van het nieuwe album welke eind april uitkomt.

[singlepic id=16249 w=320 h=240 float=left]Ik ging gisterenavond naar Den Bosch om foto’s te maken van deze try-out tour van Alain clark in poppodium W2.

Ik was nog nooit naar een concert geweest van Alain clark en erg benieuwd naar zijn muziek. Toen ik aankwam om 20.30 uur was de zaal al redelijk vol. Dit had ik eigenlijk niet verwacht omdat dit concert op een donderdagavond was. Om 21.00 uur gingen de lichten en muziek uit en na enkele seconden kwam de band op. Het publiek reageerde enthousiast toen de band en natuurlijk Alain clark opkwam.
De nieuwe nummers van Alain kwamen goed binnen bij de fans en het publiek. Bij elk nieuw nummer kreeg Alain het publiek lekker mee, de sfeer zat er duidelijk goed in. Na veel nieuwe nummers en anderhalf uur later vertelde Alain Clark dat hij zeer tevreden was dat de muziekkeuze van zijn nieuwe album in de smaak viel bij het publiek in het W2.
Toen Alain aankondigde het laatste nummer te spelen vond iedereen het al jammer dat het zo snel voorbij was gegaan. Gelukkig speelden ze nog 2 nummers als toegift, dit waren `Hold on´ en ´Blow me away´, en iedereen zong mee. Hierna was het concert toch echt ten einde en bedankte Alain clark het publiek nog voor het komen.

Om 22.30 uur liep de avond ten einde en heb ik genoten van de nieuwe muziek van Alain Clark.

Met dank aan Diewertje Linders voor haar bijdrage aan Rockportaal.nl

[nggallery id=1357]