[singlepic id=3912 w=320 h=240 float=left]De Amerikaanse soulzangeres Angie Stone stond afgelopen woensdag op de planken van de grote zaal in de Effenaar. De 49-jarige Angie brak in 1999 wereldwijd door met het album Black Diamond. Tegenwoordig is Angie Stone een van de bekendste artiesten van de neo soul.

Het optreden was verzet naar een eerder tijdstip. Via de site en twitter van de Effenaar werd eerder die dag bekend gemaakt dat het voorprogramma kwam te vervallen. Helaas want Sabrina Starke zou het voorprogramma verzorgen. Het concert was niet uitverkocht maar de grote zaal was goed gevuld met een gevarieerd publiek. Die allemaal voor hetzelfde komen en dat is een avond met warme soul.

[singlepic id=3904 w=320 h=240 float=right]Na een korte intro van de  band en achtergrondzangeressen kwam Angie onder een luid applaus het podium op. Haar repertoire deze avond bestaat uit oude, maar ook nummers van haar laatste album Unexpected. Tijdens de nummers Life Story, I Wanna Thank You en Baby word flink meegezongen door het publiek. De souldiva maakt veel contact met het publiek. Ze stelt vragen en  laat het publiek meezingen. Iedereen moet het naar zijn zin hebben.

Wanneer er een eind komt aan de avond is Stone en haar band het hier totaal niet mee eens. Ze heeft het naar haar zin en speelt nog zeker 15 minuten door. Als laatste zingt ze het nummer ‘I Wish I Didn’t Miss You’, waar het publiek natuurlijk op stond te wachten. Tijdens het nummer neemt ze ons mee op reis naar verschillende vakantiebestemmingen. En geheel in de stijl van de bestemming zingt ze het nummer. Zo reizen we af naar Jamaica, Puerto Rica en New York City.

Angie Stone maakte met haar warme klanken van deze gewone woendagavond een zwoele avond!!

Met dank aan ROQ Music Group & 1st Priority

[nggallery id=287]