W2 Poppodium en Resistance Events verwelkomen je op een nieuw, spectaculair festival voor alle liefhebbers van electro, industrial, 80’s en 90’s muziek.
De eerste editie kent een ijzersterke line-up. Verder zijn er kraampjes en cd stands in de foyer aanwezig.

De oorspronkelijke Anne Clark is bekend vanuit de new wave beweging; haar muziek is veelal elektronisch georiënteerd, en, met uitzondering van haar akoestische fase, grijpt ze sinds 2002 ook opnieuw naar deze stijl terug.

Zelf zingt ze in feite niet; ze draagt haar gedichten voor op een muzikale achtergrond. Haar teksten gaan hoofdzakelijk over de angst voor de moderne wereld, verlatenheid en ongemak (al gaat ze in To Love And Be Loved ook op het relationele in).
Haar bekendste nummers zijn klassiekers als Our darkness en Sleeper in Metropolis.

Sigue Sigue Sputnik is een Britse punkgroep, die in 1983 opgericht werd. Met het nummer Love Missile F1-11 bereikten ze medio jaren tachtig een grotere bekendheid bij het publiek. Blikvanger is de excentrieke zanger Martin Degville.
Andere bekende nummers van de band zijn 21th Century Boy en Shoot It Up.

RevCo World is een Revolting Cocks tribute band onder leiding van orgineel lid & belgisch ‘enfant terrible’ Luc van Acker (Ministry, Revolting Cocks).
RevCo World geeft een meer elektronische draai aan het originele werk van de band. Verwacht zowel nieuw werk van het album Cocked & Loaded als oude klassiekers als No Devotion, Attack Ships, TV Mind en vele anderen!

Deadcell is Nederlands bekendste & spectaculairste industrial/metal band. De band maakt sinds 2006 furore op nationale- en internationale podia. In de loop der jaren is het soloproject van Marcus Bodine uitgegroeid tot een volledige live band. Deadcell tourde met vele grote namen in het genre, waaronder Hanzel und Gretyl, Deathstars, Gothminister, Punish Yourself, Das Ich, Samael e.v.a. Mis dit niet!

Schwarzblut is een nieuw in het Nederlandse electro/industrial genre. Schwarzblut wordt wereldwijd aangekondigd als opvallende nieuwkomer bij het Alfa Matrix label, waar men onlangs de debuutplaat Das Mausoleum uitbracht.

Tijdschema (ovb)
19.00 – 19.30 Schwarzblut
19.45 – 20.30 DeadCell
20.45 – 21.30 Revco World
21.45 – 22.30 Sigue Sigue Sputnik
22.55 – 23.55 Anne Clark
23.55 – einde DJ Marcus + DJ Olaf

Datum: zaterdag 4 december 2010
Lokatie: W2 Den Bosch
Aanvang: 19:00 uur
Deuren open: 18:30 uur