Vrijdagavond 19 november stonden er 2 bands in de kleine zaal van de Effenaar. De Tilburgse band Destine trapte om 20:15 af. Je kunt wel  merken dat de band op dit moment helemaal ‘hot’ is in de (jongere) pop/rock scène aan al het luidkeels gegil te horen.

Toen ik om 19:15 bij de Effenaar aankwam stond er al een behoorlijke  rij met vooral veel jonge meisjes. Jongere onder de 14 mochten alleen  onder begeleiding van een volwassene van het optreden genieten. Naar verluidt stonden de eerste fans al om 10:15 in de morgen voor de Effenaar te wachten terwijl Destine pas 10 uur later begon.
De jonge, energieke Tilburgers speelden een strakke, energieke set van 3 kwartier. Voorbij kwamen alle tot nu toe uitgebrachte singles (In Your Arms, Stars, Spiders, Down) en de overige nummers die op hun plaat Lightspeed staan.
Na het optreden hebben ze nog een tijd in de foyer staan te signeren. Inmiddels hadden alle jonge fans die speciaal voor Destine kwamen om een handtekening te scoren van hun idolen al vertrokken.
Een half lege zaal verder begon de Welshe hoofdact Attack! Attack! (niet te verwarren met de uit de Amerika afkomstige band Attack! Attack (met slechts een uitroepteken) De muziek die A! A! speelt is vergelijkbaar met de muziek van Fall Out Boy en You Me At Six. De band heeft in totaal 13 nummers gespeeld waaronder 1 toegift.
De meeste fans konden zich ook niet voorstellen dat het optreden bij een klein uurtje bleef en schreeuwden daardoor nog luider voor een extra toegift. Helaas bleef het bij een toegift.
Naderhand signeerde de mannen ook in de foyer van de Effenaar.

Setlist Attack! Attack!:

– Say it to me
– No excuses
– You and me
– My shoes
– This is a test
– Blood on my hands
– Seen me lately
– Not afraid
– From now on
– Where not the enemy
– Honesty
– Too bad son
—————–
– Latest fashion

[nggallery id=589]

[nggallery id=588]