De uit Amerika afkomstige metalcore band speelt op de eerste vrijdag van de maand februari in de kelder van de Dynamo.
De uit Utrecht afkomstige Haribo Macht Kinder Froh zijn op dit moment de vaste supportact van Attack Attack!.

Het is vooral aan de t-shirts en aan de meezingende vooral jongere jongens en meiden te merken dat ze voor de supportact komen, en dat de hoofdact maar bijzaak is. Veel eigen nummers worden meegezongen, waaronder een nummer van the Backstreet boys wat luidkeels door velen wordt meegezongen. HMKF maakt veel gebruik van ‘vrolijke synthesizers’ en daar moeten ze het ook vooral van hebben. Tijdens de show keren er regelmatig verschillende ‘dancemoves’ terug en dat maakt het geheel erg leuk.
Vorig jaar heb ik ze ook een keer eerder gezien als supportact van Enter Shikari, en je kunt wel merken dat ze een heel stuk gegroeid zijn. Ik denk ook dat het een goed idee zou zijn om een eigen fitness-programma op te zetten. Zo sla je ook gelijk twee vliegen in een klap!

Een half uur later is  voor de hoofdact, Attack Attack! (niet te verwarden met de Engelse Attack! Attack!)
In Amerika is de band in de scene al erg bekend, maar hier is dat nog niet echt te merken. Op Facebook  heeft de band ruim 532.000 fans, en in de zaal stonden hooguit 110 mensen. De mensen die bij het optreden aanwezig waren hebben wel  kunnen genieten van deze intieme maar veel te kort durende show. Slechts 45 minuten speelden ze. Daarna werden er nog handtekeningen uitgedeeld voor de liefhebbers.

– De reden dat ik geen foto’s heb van de drummers is omdat zij echt onderbelicht werden.

Setlist Attack Attack!
AC-130, A For Andrew, Dr. Shavargo Pt 3, The People’s elbow, Smokahontas, Turbo Swag, Renob, Nevada, Sexual Man Chocolate, Hot Grills and High Tops, Stick Stickly

[nggallery id=680]

[nggallery id=681]