New generation is het debuutalbum van deze Argentijnse band en is zeker de moeite waard. Liefhebbers van bands als Journey en Survivor moeten dit album maar eens beluisteren. 

Qua sound en stijl waan je je direct weer in de jaren tachtig. Het enige nadeel is dan wel dat het muzikaal niks nieuws is en we het allemaal al eens gehoord hebben. Als band heeft Auras ook geen eigen herkenbare sound (zo probeert zanger Gui Oliver soms wel erg veel op Journey’s  Steve Perry te lijken) maar het neemt niet weg dat de meeste songs lekker klinken.

De vergelijkingen met Journey zijn snel gemaakt al mist Oliver de echte klasse van iemand als Steve Perry. Luister maar eens naar songs  als Beauty of dreams, Reach out, Forever in your eyes en het titelnummer. Helaas zijn niet alle songs van dit niveau (That’s the way love goes, Keep on loving you, Love to survive) maar verder staan er in de vorm van Forgive and forget, Never give up, In my arms en Hungry hearts genoeg goede songs op dit album om te kunnen constateren dat New Generation een alleraardigst debuut is geworden.