[singlepic id=17871 w=320 h=240 float=left]Vanavond is de eerste editie van Bingefest in The Rambler. Grindcore / Powerviolence / Crust is het aangekondigde genre: niks voor watjes dus. Vijf optredens van zo’n 30 minuten, 5 x snoeiharde gitaren, afgrondiepe grunts en vettige baslijnen kenmerken de eerste editie van dit festival.

Het is een scene waar ik eigenlijk totaal niet in thuis ben / waar ik normaal gesproken ook nauwelijks naar luister. Een poging om objectief te beschrijven wat ik beleef en al helemaal een waardeoordeel vormen ga ik dan ook nog niet eens proberen, het is voornamelijk mijn nieuwsgierigheid die me hiernaartoe gebracht heeft. Vandaar dat mijn review van vanavond zich zal beperken tot een fotoverslagje…

[nggallery id=1503]

[nggallery id=1504]

[nggallery id=1505]

[nggallery id=1506]

[nggallery id=1507]