[singlepic id=4772 w=320 h=240 float=left]Op deze zondagmiddag staan de heren van Black-Bone in de Altstadt op Stratumseind te Eindhoven op ’t podium. Afkomstig uit de regio Eindhoven, maken Steef (zang / gitaar), Sven (bas) & Jules (drums) naar eigen zeggen “No bullshit Rock ‘n’ roll”.

Dat deze omschrijving de lading goed dekt, was me bij eerdere optredens van de band al opgevallen: energiek & dynamisch op ’t podium is er geen twijfel mogelijk: de heren horen op de planken thuis, daar gaan ze er 100% voor. Zo ook in de Altstadt, waar naderhand de CD-presentatie van een andere veelbelovende Eindhovense band plaats zou vinden.

Voordat ’t echter zo ver was, werd ’t geduld van de bezoekers een beetje op de proef gesteld: als gevolg van een voetbalwedstrijd werd besloten met ’t optreden te wachten tot na afloop van de wedstrijd. Het bezoekersaantal kwam dit ten goede, en voor een zondagmiddag was er niet te klagen over de opkomst. De bezoekers werden dan ook niet teleurgesteld, en getrakteerd op een relatief korte set, waarin de nummers echter in vlot tempo na elkaar hard en strak op ’t publiek losgelaten werden. De slechte stem van Steef, waarover hij voor aanvang van ’t optreden nogal bezorgd over was, daar was gedurende het optreden niks van terug te horen. Kortom: een ontmoeting met een band, waarvan ik verwacht er in de toekomst steeds meer van te horen!

[nggallery id=360]