[singlepic id=16995 w=320 h=240 float=left]Het gaat hard met de uit Eindhovense band Black-Bone: naast support act voor o.a. Deep Purple en Chickenfoot en afterparty voor Slash is een mooi moment voor Steef, Sven & Jules om op terug te kijken de zeer geslaagde presentatie van het album “Back to Mayhem” in een volle PopEi.

Bij een album hoort natuurlijk ook een nummer met een videoclip, en recentelijk zijn de opnamen geweest voor de beelden bij het nummer “Hammer Down“. Vandaag zijn de laatste opnamen, en krijgen de fans de mogelijkheid om ook hun steentje bij te dragen aan de video.

Zo’n 20 fans zijn op deze vrijdagmiddag naar Strijp S gekomen, en in een relaxte sfeer krijgt iedereen de kans om het (overigens zeer aanstekelijke!) refrein van het nummer mee te zingen. Op diverse locaties worden de opnamen gemaakt, om vervolgens met z’n allen nog eenmaal flink los te gaan voor de camera. Hoewel “flink los” wel met een korreltje zout genomen moet worden: wanneer de muziek uit een iPad i.p.v. een dikke P.A. installatie komt, ontbreken de bassen in de onderbuik toch wel een beetje. Desalniettemin maken de opnamen toch wel benieuwd naar de eindmontage, welke hopelijk niet al te lang op zich laat wachten…

[nggallery id=1433]