[singlepic id=5144 w=320 h=240 float=left]Vanavond is er kans op regen bij Kersouwe, dus ik hoop dat het niet harder gaat regenen dan ik hebben kan. Om 20.00 uur zit het uitverkochte natuurtheater al aardig vol met publiek in afwachting van het optreden van BlØf en het voorprogramma Patrick le Duc.

Patrick Le Duc is een singer-songwriter met muzikale invloeden van verhalenvertellers als The Counting Crows, Paul Weller en Gemma Hayes. Met hulp van Paskal Jakobsen en Peter Slager van BlØf heeft Patrick onlangs zijn debuutalbum Square Moods opgenomen, wat uitkomt in het najaar van 2010.

[singlepic id=5139 w=320 h=240 float=right]Patrick en zijn band doen hun best om het publiek voor zich te winnen, maar helaas gebruiken de meeste bezoekers het voorprogramma om bij te praten met vrienden en bekenden. De muziek van Patrick le Duc is dan ook meer luistermuziek. Tijdens het bekendere nummer “High and Dry” wordt er wel meer gereageerd.  

Als BlØf om kwart over tien begint is Kersouwe afgeladen met mensen. Het heeft nog steeds niet geregend en het is al donker.  Paskal, Bas, Peter en Norman hebben er duidelijk zin in.
Het publiek zingt alle grote hits mee, zoals “Omarm me”, “Harder dan ik hebben kan”,”Aan de kust”,”Geef nooit op” en nog veel meer.   

[singlepic id=5152 w=320 h=240 float=left]Paskal geeft aan dat zijn stem veel heeft geleden sinds zijn zoontje is geboren, maar daar is weinig van te merken. BlØf besluit twee keer terug te komen voor een toegift als het publiek vraagt om meer en sluit stevig af met “Alles is Liefde”. Voor de nachtbrakers is er zoals gewoonlijk nog een after-party in de tent van Kersouwe.

Het is weer een geslaagde avond in Heeswijk-Dinther waarbij BlØf weer laat zien er nog lang te zullen zijn. Is er dan helemaal geen minpuntje aan het optreden en de locatie? Jawel. De muggen!

[nggallery id=398]

[nggallery id=399]